Μενού
Το Καλάθι σας

Τρόποι Αποστολής

Το laptopolis.gr σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε τις online παραγγελίες σας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος αποστολής ή εντελώς δωρεάν για συγκεκριμένα προϊόντα ή/και συγκεκριμένους προορισμούς.

Προσθέστε τα προϊόντα που επιθυμείτε στο καλάθι αγορών και στη συνέχεια να επιλέξετε “ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΛΑΘΙΟΥ” ή “ΑΓΟΡΑ”, εισάγετε την διεύθυνσή σας και ανάλογα με τα προϊόντα που έχετε επιλέξει και την περιοχή σας, θα εμφανιστούν και οι διαθέσιμες επιλογές αποστολής με αυτόματο υπολογισμό.

Ποιο συγκεκριμένα το laptopolis.gr διαθέτει τους παρακάτω τρόπους αποστολής της παραγγελίας σας ανάλογα με την περιοχή ή τον νομό.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Παραλαβή από το κατάστημα (μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας)

Αποστολή με Courier 

Αποστολή με Μεταφορική Εταιρεία (για αγορές βάρους από 20 έως 50 κιλά)


ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Τα προϊόντα που έχουν την ένδειξη "ΠΑΡΑΔΟΣΗ 1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ", δύναται να παραδοθούν σε διάστημα 1 έως 5 ημερολογιακών ημερών, ανάλογα με την ιδιαιτερότητα των προϊόντων, καθώς και την ιδιαιτερότητα του μέρους αποστολής και αφορά το διάστημα από την ημερομηνία που θα φτάσει το προϊόν στην έδρα μας.

Ο χρόνος παράδοσης είναι κατά προσέγγιση και ενδεικτικός, αφορά αποκλειστικά εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα-Παρασκευή) και δύναται να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες και τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Το laptopolis.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για πιθανές καθυστερήσεις στην παράδοση παραγγελιών που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα της εταιρείας ή αφορούν περιπτώσεις ανωτέρας βίας, για παράδειγμα ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες κ.α.